Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/home/olotcultura.cat/web/87.106.182.219/.md5 on line 220 ICCO « Institut de Cultura de la Ciutat d'Olot

ICCO

Qui som?

“L’any 2000 va néixer l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot (ICCO), un organisme autònom de l’Ajuntament d’Olot la finalitat del qual és desenvolupar de forma directa i descentralitzada els serveis culturals municipals. L’ICCO s’encarrega dels serveis públics de cultura, la gestió del patrimoni cultural de la ciutat, la promoció de les activitats culturals i l’ocupació del lleure i l’acció de foment en matèria de cultura, per a iniciatives tant públiques com privades, així com la coordinació i suport amb les iniciatives culturals de la societat civil.
llegeix-ne més

Què fem?


Documentació i imatge

Ets d’una entitat i busques l’imprès per rebre una subvenció? Vols rebre informació cultural a casa? En aquesta secció trobaràs tots els documents necessaris per dur a terme aquests tràmits i molts més. També hi ha els diferents logotips de l’ICCO i dels equipaments i projectes que en depenen. Els document són en format pdf o doc i les imatges són en format jpg (300 dpi).

llegeix-ne més

Contacte

Si tens algun dubte o suggeriment pots posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre formulari.

contacte

Institut de Cultura de la Ciutat d'Olot

Sant Esteve, 29
17800 Olot
972 27 27 77
www.olotcultura.cat