Ondulació

Ondulació
Rosa Serra Puigvert

DATA D’INAUGURACIÓ
20 d’abril de 2004

TEMA
Persones

MATERIAL
Resina

MIDES
330 cm

FORMA D’INGRÉS
Donació

FONT D’INGRÉS
Rosa Serra Puigvert

UBICACIÓ
IES Bosc de la Coma (c. Toledo, 12), Pequín

Sobre una columna alta seccionada en pendent hi ha situada una figura femenina molt atlètica, en actitud de saltar a l’aigua. És tracta d’una figura molt simple i sintètica. Els detalls anatòmics es fan més evidents a la cara i al tors de la figura, tot i la seva esquematització, mentre que en altres zones queden encara més simplificats.

Representa una nedadora olímpica en actitud de saltar a l’aigua. En el context del centre educatiu on està ubicada, ens suggereix l’impuls que aquesta etapa d’ensenyaments secundaris representa per a l’alumnat quant a projecció cap al seu futur tant laboral com universitari.

Es va inaugurar el 20 d’abril en presència de Lluís Sacrest, alcalde d’Olot; Fina Soler, directora del centre, una gran part del claustre de professors i els delegats de curs en representació de l’alumnat que acompanyaren l’escultora.

L’obra és una donació de l’artista que també dirigí les obres d’emplaçament. L’escultora va manifestar que amb aquesta escultura intenta transmetre pau i serenitat per contribuir a fer més agradable l’ambient escolar i que cal entendre la seva col·laboració en consideració a l’esforç pedagògic que els mestres fan per als estudiants.

BIBLIOGRAFIA

La Comarca (Olot) núm. 1245 ( 22 abril 2004) p.28.

També et pot interessar:


Torna a l'inici