La nit del divendres 12 de juliol sonarà la música electrònica amb els DJ Marc Maya, Marsal Ventura, Albert Zambrano DJ i Gorka.

Dissabte 13 de juliol pujaran dalt l’escenari de les Fonts de Sant Roc els grups Möndo Loco, Barrena tribut a barricada, Fetus, Indeseables Punk-and-Roll.

Totes les activitats són gratuïtes.

Des de fa 25 anys, el Gos de Sant Roc organitza el Sant Rock Festival a les Fonts de Sant Roc d’Olot, que aquest any serà els dies 12 i 13 de juliol. El grup de joves ha volgut muntar un festival a l’alçada de la celebració: dues nits de festa, amb tots els actes gratuïts i donant l’oportunitat de pujar dalt l’escenari als músics de la Garrotxa.

La primera nit, la de divendres dia 12 de juliol, està dedicada a la música electrònica. La festa començarà a les 23 h i acabarà a les 05 h de la matinada. Actuaran els Dj olotins Gorka Alba i Albert Zambrano. A més, fins a Olot també vindrà Marc Maya, Dj i productor de referència de música techno, Tech House i Electronic music que ha actuat a les discoteques més conegudes d’Eivissa, al Row i al Row14. El reconegut Dj Marsal Ventura tornarà a actuar al festival amb més ganes que mai.

La nit del dissabte 13 s’aposta per la música en directe des de les 00 h fins a les 05 h. Els primers en actuar seran Barrena. Tot seguit serà el torn de la banda de rock mestís amb influències de punk, rap i ska Möndo loco. La festa seguirà amb Fetus, que acaba de treure el seu nou CD i vinil Terra Cuita. La traca final anirà a càrrec dels olotins Indeseables Punk-and roll.