fbpx

MATERIAL PER A LA PREMSA

L’EXPOSICIÓ SOBRE ANNA MANEL·LA NOMINADA ALS PREMIS ACCA 2022

La mostra “Si jo pogués. Anna Manel·la (1950-2019)”, produïda pels Museus d’Olot i comissariada per Maria Lluïsa Faxedas, opta al premi de la categoria de “Comissariat de caire històric” dels Premis ACCA (Associació Catalana de Crítica d’Art) 2022.

L’exposició sobre Anna Manel·la nominada als Premis ACCA 2022

AGENDA D’ACTES CULTURALS A OLOT DEL 20 AL 26 DE MARÇ

Aquesta setmana, arriba el festival MOT a Olot, l’obra teatral ‘La Biblioteca de la curiositat infinita’ de la cia. Marga Socias i l’artista olotina, Anna Roca, estrena ‘Les Ales de la Carlota’.

Agenda d’actes culturals a Olot del 20 al 26 de març

MÉS DE 300 PERSONES ES VAN BENEFICIAR DEL PROGRAMA APROPA CULTURA A OLOT DURANT EL 2022

Des del 2013 que Olot forma part d’aquest projecte que té per objectiu facilitar l’accés a les activitats culturals a persones amb risc d’exclusió social.

Més de 300 persones es van beneficiar del programa Apropa Cultura a Olot durant el 2022

AGENDA D’ACTES CULTURALS A OLOT DEL 13 AL 19 DE MARÇ

Aquesta setmana, la cia. Ortiga serà l’encarregada de l’Hora del conte, teatre amb el cicle LAP, concerts de Milicians i del Pot Petit, entre d’altres activitats.

Agenda d’actes culturals a Olot del 13 al 19 de març

ANTONI MAYANS REBRÀ LES ALES A LA CULTURA

Arxiver de professió, Mayans, ha fet nombroses tasques en aquest camp. També ha participat activament en mitjans de comunicació i en la vida associativa cultural olotina.

Antoni Mayans rebrà les Ales a la Cultura

AGENDA D’ACTES CULTURALS A OLOT DEL 6 AL 12 DE MARÇ

Aquesta setmana escalfarem motors pel festival MOT amb el Pròleg del MOT, arribarà l’obra de teatre “La Trena” i l’espectacle de teatre immersiu “An-ki”. Cap de setmana musical, amb el concert de la banda garrotxina The Rusties Blues Band que celebra el seu desè aniversari acompanyada de la banda A Contra Blues i el concert de Boleros del projecte Canta Gran 2023.

Agenda d’actes culturals a Olot del 6 al 12 de març

L’ART DEL MOBLE A UNA EXPOSICIÓ AL MUSEU DE LA GARROTXA

La Sala Oberta acollirà l’exposició “Joan Llor. Mestre Fuster d’Olot (1742-1805) comissariada per Mònica Piera, que posa en valor el llegat d’un artista del moble olotí del segle XVIII. La mostra posa èmfasi també en qüestions de medi ambient en relació als boscos de la Garrotxa, dels quals Llor n’extreia la fusta per fer els seus mobles, i sobre de la importància de valorar i […]

L’art del moble a una exposició al Museu de la Garrotxa

AGENDA D’ACTES CULTURALS A OLOT DEL 27 DE FEBRER AL 5 DE MARÇ

Setmana de molta activitat cultural amb la presentació del Sismògraf 2023, la inauguració de l’exposició sobre Joan Llor, les obres de teatre “Interior Noche” de la companyia Serrucho i “Yerma” produïda pel Teatre Lliure i els concerts del cicle Jazz Olot i del cicle l’ESMUC a Olot.

Agenda d’actes culturals a Olot del 27 de febrer al 5 de març

AGENDA D’ACTES CULTURALS A OLOT DEL 20 AL 26 DE FEBRER

Un diàleg entre música i poesia amb Blanca Llum Vidal i el grup musical Los Sara Fontán, Pepa Contes impartirà un taller per aprendre a preparar esmorzars i berenars saludables per a tota la família i la visita del quartet de saxos Nexes Project en el marc del cicle “L’ESMUC a Olot”.

Agenda d’actes culturals a Olot del 20 al 26 de febrer

AL LLARG DE LA SETMANA QUE VE LA BIBLIOTECA JA TORNARÀ A FUNCIONAR A PLE RENDIMENT

En aquests moments tots els serveis funcionen amb normalitat. Només queden tasques de col·locació de materials als espais de la planta 0. Les obres de canvi de paviment i retirada de l’escala de cargol suposen una millora important de l’equipament.

Al llarg de la setmana que ve la Biblioteca ja tornarà a funcionar a ple rendiment

AGENDA D’ACTES CULTURALS A OLOT DEL 13 AL 19 DE FEBRER

Comença la setmana amb l’Hora del conte a càrrec de La Minúscula on la cuina i el menjar seran els protagonistes. Cap de setmana de concerts amb Marala i el seu darrer disc “Jota de morir” i el “Concert de lied: i el seu esguard damunt el meu esguard…” del cicle L’ESMUC a Olot.

Agenda d’actes culturals a Olot del 13 al 19 de febrer

CLAUDI CASANOVAS MOSTRA EL SEU DARRER TREBALL A L’HOSPICI

La Sala Oberta 2 del Museu de la Garrotxa acull de l’11 de febrer a l’1 de maig l’exposició “Mater” del cermanista Claudi Casanovas, un dels artistes garrotxins amb més renom a nivell internacional.

Claudi Casanovas mostra el seu darrer treball a l’Hospici
Go to Top