fbpx

MATERIAL PER A LA PREMSA

‘LA TRENA’, MAZONI I ‘L’ORENETA’, A OLOT EL 2023

Olot Cultura està preparant la programació per al primer semestre del 2023 (de gener a juny), que es farà pública el proper 13 de desembre. Avancem algunes de les principals propostes que visitaran la ciutat.

‘LA TRENA’, MAZONI I ‘L’ORENETA’, A OLOT EL 2023

AGENDA D’ACTES CULTURALS DEL 2 AL 4 DE DESEMBRE

Un espectacle de dansa amb un fort objectiu d’inclusió social, la inauguració de les exposicions pessebrístiques a la ciutat i dos concerts, la programació cultural per als propers dies.

Agenda d’actes culturals del 2 al 4 de desembre

S’ACOSTA NADAL, I TAMBÉ ELS PESSEBRES!

L’Àrea de Cultura i Educació de l’Ajuntament d’Olot organitza Pessebres a Olot que proposa un recorregut per diferents espais de la ciutat en què es podran veure exposicions pessebrístiques i que tindrà lloc del 3 de desembre al 8 de gener.

S’acosta Nadal, i també els pessebres!

L’EDICIÓ D’ENGUANY DEL FESTIVAL DE LITERATURA EL MOT ES CELEBRARÀ DEL 16 AL 25 DE MARÇ A GIRONA I A OLOT

El MOT, el festival de literatura de Girona i Olot, que se celebrarà del 16 al 25 de març a Girona i a Olot, centrarà la seva novena edició en el concepte de la por.
Àlex Martín, crític literari, assagista i professor, és el comissari de l’edició d’enguany.

L’edició d’enguany del festival de literatura El MOT es celebrarà del 16 al 25 de març a Girona i a Olot

AGENDA D’ACTES CULTURALS DEL 21 AL 28 DE NOVEMBRE

Dijous viatjarem per la vida i l’obra de Mercè Rodoreda a càrrec d’Olga Cercós i de Miquel Martín. Dissabte les famílies podran jugar a jocs de taula amb els joves de Larai i Garbuix. Durant el cap de setmana El Petit Format omplirà diversos espais culturals d’Olot amb espectacles teatrals que busquen generar un vincle de proximitat entre l’espectador i l’artista.

Agenda d’actes culturals del 21 al 28 de novembre

TORNA EL CANTA GRAN A OLOT!

Canta Gran és un projecte destinat a persones de més de 58 anys. Els participants es reuniran en diversos assajos durant els quals prepararan la interpretació d’un concert de Boleros. El resultat es podrà veure en un concert al Teatre Principal d’Olot en què els cantaires actuaran acompanyats de músics professionals.

Torna el Canta Gran a Olot!

AGENDA D’ACTES CULTURALS DEL 14 AL 20 DE NOVEMBRE

El dissabte i diumenge els infants de 0 a 5 anys podran gaudir de diverses activitats culturals i podran participar a un taller de la mà de la companyia  danesa Aaben Dans.
Aquesta  setmana també hi ha la segona sessió de Jazz Olot amb Àngela Cervantes i Pepe Rivero i l’espectacle Mare de sucre del TNC.

Agenda d’actes culturals del 14 al 20 de novembre

AGENDA D’ACTES CULTURALS DEL 7 AL 13 DE NOVEMBRE

La setmana de Lluèrnia ens sumem al festival de la llum amb el LAP Orpheus, de la companyia Insectotròpics. El dissabte al matí es presentarà el llibre dedicat a Anna Manel·la i tot seguit s’oferirà una visita guiada a l’exposició.

Agenda d’actes culturals del 7 al 13 de novembre

AGENDA D’ACTES CULTURALS DEL 31/09 AL 07/11

Comença un nou mes amb un dels plats forts de la temporada: l’espectacle Sonoma de la prestigiosa companyia La Veronal.

Agenda d’actes culturals del 31/09 al 07/11

CANGURS PER PODER ANAR AL TEATRE

Olot Cultura posa en marxa un nou servei gratuït de cangurs per deixar els infants mentre els adults assisteixen a una funció al Teatre Principal. Es farà al mateix edifici del Teatre i està destinat a infants de 2 a 12 anys.

Cangurs per poder anar al Teatre

EL MUSEU DE LA GARROTXA ACULL UNA INSTAL·LACIÓ ARTÍSTICA D’ANNA MALAGRIDA SOBRE LA PETJADA QUE L’HOME HA PERPETRAT A LA TERRA

Aquesta és una de les deu propostes artístiques del projecte Natura Viva, el qual pretén conscienciar i reflexionar sobre l’evolució de la nostra emprempta i del seu impacte a la biosfera.

El Museu de la Garrotxa acull una instal·lació artística d’Anna Malagrida sobre la petjada que l’home ha perpetrat a la terra

AGENDA D’ACTES CULTURALS DEL 25 AL 31 D’OCTUBRE

Tres concerts en el marc del cicle Rumbesca, una nova exposició al Museu de la Garrotxa i una obra de teatre del LAP, la programació cultural per als propers dies.

Agenda d’actes culturals del 25 al 31 d’octubre
Go to Top