fbpx

MATERIAL PER A LA PREMSA

LA LECTURA A LES XARXES EN LA SEGONA JORNADA D’EDUCACIÓ I LITERATURA INFANTIL I JUVENIL A LA GARROTXA

La Segona Jornada d’Educació i Literatura Infantil i Juvenil a la Garrotxa ha ofert formació a professorat de totes les etapes educatives per a fomentar la lectura entre infants i adolescents. Enguany, la jornada ha centrat la seva programació en la formació en ficció digital i literatura a les xarxes socials. La jornada ha comptat amb la participació de la booktuber Mixa, l’investigador Lucas Ramada […]

La lectura a les xarxes en la Segona Jornada d’Educació i Literatura Infantil i Juvenil a la Garrotxa

AGENDA D’ACTES CULTURALS A OLOT DEL 27 DE NOVEMBRE AL 3 DE DESEMBRE

El musical de gran èxit de la temporada, L’alegria que passa de Dagoll Dagom, arriba a Olot aquest divendres. El desembre comença com cada any: amb la inauguració dels Pessebres a Olot. Enguany es farà al Museu dels Sants.        

Agenda d’actes culturals a Olot del 27 de novembre al 3 de desembre

CARLOTA SUBIRÓS, MOMI MAIGA, MARC PARROT I GUILLEM ALBÀ SÓN ALGUNS DELS PRIMERS NOMS CONFIRMATS DEL 2024 A OLOT

L’adaptació de Carlota Subirós de La plaça del diamant i De Nao Albert i Marcel Borràs seran dues de les obres que vindran a Olot aquest 2024. Dins la programació musical, els primers noms confirmats són Marc Parrot, Momi Maiga i Moisés P. Sánchez 4tet. Els Museus d’Olot organitzaran un conjunt d’exposicions de l’obra de Quim Domene repartides pel Museu de la Garrotxa i altres […]

Carlota Subirós, Momi Maiga, Marc Parrot i Guillem Albà són alguns dels primers noms confirmats del 2024 a Olot

AGENDA D’ACTES CULTURALS A OLOT DEL 20 AL 26 DE NOVEMBRE

El Festival El Petit Format arrenca el dimecres 23 amb El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc, interpretada per Pere Arquillué. Els Museus d’Olot organitzen una activitat complementària a l’exposició “Fora del marc” amb conferències al voltant de l’art català dels anys 50 i 60.      

Agenda d’actes culturals a Olot del 20 al 26 de novembre

AGENDA D’ACTES CULTURALS A OLOT DEL 13 AL 19 DE NOVEMBRE

Arriba el festival elPetit a Olot amb dues propostes culturals per a infants de 0 a 5 anys. S’estrena l’Univers David Ymbernon amb tres espectacles d’aquest artista multidisciplinari que treballa amb una llibertat absoluta de creació. Magalí Sare presentarà juntament amb Dani López Esponja, el segon disc de la cantautora on explora la infantesa i l’adolescència.                

Agenda d’actes culturals a Olot del 13 al 19 de novembre

AGENDA D’ACTES CULTURALS A OLOT DEL 6 AL 12 DE NOVEMBRE

En el marc del Festival Lluèrnia, Gerard Mas farà una visita guiada a la seva exposició “Bestiari”. Diumenge, en dos horaris diferents, el Teatre Principal d’Olot acollirà l’espectacle de dansa Una ciutat d’ombres de Lola Solanilla / Com un llum, també part del Festival Lluèrnia.      

Agenda d’actes culturals a Olot del 6 al 12 de novembre

PROP DE 400 PERSONES ES VAN BENEFICIAR DEL PROGRAMA APROPA CULTURA DURANT LA TEMPORADA PASSADA A OLOT

Gràcies a aquest programa, un centenar persones van visitar els Museus d’Olot de manera gratuïta i es van vendre unes 260 entrades pel Teatre Principal d’Olot i la sala El Torín. Des del 2013 Olot forma part d’Apropa Cultura, un programa que vol facilitar l’accés universal a la cultura d’aquells col·lectius més vulnerables i en risc d’exclusió social.    

Prop de 400 persones es van beneficiar del programa Apropa Cultura durant la temporada passada a Olot

ES REPROGRAMEN DOS ESPECTACLES DEL SISMÒGRAF 2023 PER AQUEST NOVEMBRE

Ciutat dormitori de Contenidos Superfluos i Atendre un fora de temps. Riu de Job Ramos són les dues obres de la programació del passat Sismògraf que es podran tornar a veure a Olot. Les dues peces estan dirigides pels artistes garrotxins Pau Masaló i Job Ramos respectivament.        

Es reprogramen dos espectacles del Sismògraf 2023 per aquest novembre

EL GARROTXÍ GRABU PORTA EL SEU BLAST A OLOT AMB UN CONCERT ESPECIAL

El músic garrotxí Arnau Grabulosa actuarà a la Sala El Torín dins del cicle Jazz Olot el proper 4 de novembre. Amb tan sols vint-i-dos anys, Grabu presentarà a la seva Garrotxa natal el seu EP de debut Blast.        

El garrotxí Grabu porta el seu Blast a Olot amb un concert especial

AGENDA D’ACTES CULTURALS A OLOT DEL 23 AL 29 D’OCTUBRE

L’entitat Rialles Olot s’acomiada de la seva activitat amb un seguit d’espectacles de teatre al carrer durant el cap de setmana. El comissari de “Fora del marc”, Miquel Àngel Codes, farà una visita guiada gratuïta per l’exposició. Última setmana per visitar “La ira. Els pecats capitals” al Museu dels Sants.            

Agenda d’actes culturals a Olot del 23 al 29 d’octubre

S’INAUGURA “FANG. IDENTITATS HÍBRIDES”, UNA MOSTRA QUE INVESTIGA LES NOCIONS DE LLAR I PERTINENÇA

Les peces de la mostra són fruit dels tallers i converses que l’artista ha fet amb dones migrants de la ciutat d’Olot on s’han abordat temes al voltant de la identitat cultural mixta. L’exposició forma part del projecte d’investigació a llarg termini de l’artista Maria Camila Sanjinés. Es podrà visitar fins al 28 de gener de 2024 a la nova Sala Oberta 3 del Museu […]

S’inaugura “FANG. Identitats híbrides”, una mostra que investiga les nocions de llar i pertinença

LA BIBLIOTECA D’OLOT COMENÇA UN NOU CLUB DE LECTURA INFANTIL PER AQUEST CURS ESCOLAR 2023 – 2024

“M’agrada llegir!” és el nou Club de lectura infantil que impulsa la Biblioteca Marià Vayreda per aquest curs escolar. El club s’adreça a estudiants de 5è i 6è de primària i es repartirà en una trobada mensual des del mes de novembre al mes de maig. L’activitat és gratuïta i les inscripcions finalitzen el 25 d’octubre.        

La Biblioteca d’Olot comença un nou club de lectura infantil per aquest curs escolar 2023 – 2024
Go to Top