Casal de ciència Espai Cràter

L’objectiu principal d’aquest casal serà acostar la ciència de forma divertida i motivadora per despertar la curiositat i el gust per la ciència, així com, fomentar el coneixement i respecte pel territori. Els temes principals seran temes científics relacionats amb els continguts que podem trobar a l’Espai Cràter i amb el nostre territori, la Garrotxa. Totes les activitats seran lúdiques i participatives, l’experimentació i el joc tindran un paper clau. Es faran servir metodologies tipus STEAM on es va aprenent i descobrint a partir de resoldre reptes de forma col·laborativa.


Horari: de 9 a 13 h


Edats: nascuts els anys 2011 i 2012


Places: 24 per setmana


Preu:
1 setmana: 50 euros
2 setmanes: 90 euros
3 setmanes: 120 euros
4 setmanes: 150 euros


Es farà una reunió de famílies el dimecres 28 de juny, a les 19.30 h, a l’Espai Cràter

Inscripcions – A partir del 2 de maig

Programa setmana a setmana

Setmana del 3 al 7 de juliol
Descobrim on vivim. Durant aquesta setmana aprofundirem sobre com és el nostre planeta per dins i com es formen els relleus.

Setmana del 10 al 14 de juliol
Què són els volcans?. En aquest projecte veurem què són els volcans, per què es formen, quins tipus de volcans hi ha, com són les erupcions i com les podem preveure.

Setmana del 17 al 21 de juliol
Volcans, l’esclat de vida. Veurem que els volcans no són només foc i lava, sinó que també són els responsables de l’origen de la vida a la Terra.

Setmana del 24 al 28 de juliol
Salvem els volcans. Descobrirem les característiques del territori de la Garrotxa (clima, geologia…), l’emergència climàtica i quina relació han tingut els volcans amb els garrotxins i garrotxines.

Inscripcions – A partir del 2 de maig