Fart@ d’avorrir-me!

El teu casal aquest juliol

Ets jove? Estàs fart@ d’avorrir-te? Tens inquietuds artístiques i creatives? Vols fer una cosa diferent? Aquest és el teu projecte d’estiu. Una activitat per als joves que tenen inquietuds culturals. Quatre setmanes per passar-ho bé i centrar-se en la creativitat, la llibertat d’expressió i l’art. Quatre setmanes d’experimentació artística amb activitats literàries, musicals, artístiques, de dansa i de circ. No cal saber res per endavant. Es tracta d’experimentar i gaudir de cada moment.


Horari: de 9 a 13.30 h


Edats: nascuts els anys 2007, 2008, 2009 i 2010


Places: 15 joves per setmana


Preu:
1 setmana: 50 euros
2 setmanes: 90 euros
3 setmanes: 120 euros
4 setmanes: 150 euros

Inscripcions – A partir del 2 de maig

Programa setmana a setmana

Setmana del 3 al 7 de juliol. Al Museu de la Garrotxa. Hospici
ART-LAB, a càrrec de Maria Camila

Un espai per provar coses noves. Diferents mitjans, llocs i espais d’inspiració, perquè cadascú vagi trobant allò que vol dir i com ho vol dir a través de la creació artística.
Maria Camila Sanjinés  (Bogotà) és una artista colombiana instal·lada a Catalunya. La seva obra se centra en el vincle entre l’art i altres disciplines, considerant sempre l’intercanvi i el joc com a base per a la creació. Dibuix, còmic, brodat, vídeo, performance, àudio i ceràmica.
Amb el suport del Servei Educatiu dels Museus d’Olot.

Setmana del 10 al 14 de juliol. A la Carbonera. Teatre Principal
COM POSAR, a càrrec d’Aimar Pérez Galí

Composar una melodia, una oració, una imatge, una coreografia, una escena, un bodegó… Durant aquests dies ens inventarem composicions musicals, literàries i coreogràfiques utilitzant diferents estratègies i jocs, esquivant el pànic de la pàgina en blanc mitjançant la limitació i observant i analitzant els resultats per entendre per què hi ha composicions que ens agraden més i d’altres que no ens generen cap tipus d’interès.

Aimar Pérez Galí és coreògraf, ballarí, escriptor, investigador i pedagog. Forma part de l’equip docent del Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre de Barcelona.

Setmana del 17 al 21 de juliol. A la Carbonera. Teatre Principal
ANIMA-nga, a càrrec d’Helena Barco

Ens introduirem en la cultura japonesa i descobrirem els secrets del país del sol naixent. L’objectiu final és que cada jove realitzi un yonkoma (un manga de quatre vinyetes), a més d’aprofundir en diferents aspectes de la cultura japonesa (farem onigiris -boles d’arròs-, ens vestirem amb yukates, practicarem cal·ligrafia…).

Helena Barco, és bibliotecària i especialista en cultura i societat japonesa, llicenciada en Història, amb dos postgraus d’Estudis d’Àsia Oriental i un màster d’Estudis Japonesos.

Aimar Pérez Galí és coreògraf, ballarí, escriptor, investigador i pedagog. Forma part de l’equip docent del Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre de Barcelona.

Setmana del 24 al 28 de juliol. A la Carbonera Teatre Principal
FES-TE ESCOLTAR!, a càrrec de Cor de Teatre

Us oferim un Stage/Casal per a joves que vulguin entrar en contacte amb el món del cant i la interpretació; o bé si ja tenen un camí iniciat en aquest àmbit, que puguin tenir l’espai per a continuar desenvolupant-lo i millorant-lo. A través d’aquest casal d’una setmana es pretén donar eines per millorar a nivell vocal i interpretatiu. Es treballarà generalment a partir de la cançó cantada a nivell coral, treballant l’escolta, la polifonia i la connexió amb les altres veus. Tot això ho aconseguirem d’una manera on cadascun dels participants es senti còmode en el seu paper.

Martina Majó, soprano i llicenciada per l’Institut del Teatre de Barcelona en l’especialitat de Musical. Marc Grabulosa, tenor i estudiant de pedagogia i David Costa, director fundador de Cor de Teatre.

Inscripcions – A partir del 2 de maig