Els membres d’aquest col·lectiu tenen un descompte de mínim un 25% si assisteixen a espectacles i concerts i poden agafar les entrades de manera preferent abans que es posin a la venda al públic en general.

L’abonament és vàlid de setembre a l’agost i dona dret a assistir a activitats exclusives (i secretes) per als membres.

A partir de dijous 1 de setembre, a les 18 h s’obren les inscripcions per fer-se membre de la Societat Anònima 2022-23. L’abonament és vàlid des de setembre del 2022 fins a l’agost del 2023 i tothom qui ho desitgi el pot adquirir.

Un dels avantatges de formar part de la Societat Anònima és el descompte de com a mínim un 25% en el preu de les entrades dels espectacles i concerts organitzats des de l’Àrea de Cultura i Educació de l’Ajuntament d’Olot. Un altre avantatge és la compra preferent de les entrades uns dies abans no es posin a la venda al públic en general.

Alguns dels altres avantatges de formar part de la Societat Anònima són descomptes a les projeccions de Cineclub Olot i a les d’Òpera als Cines Olot a més de poder participar en activitats exclusives (i secretes).

Donar-se d’alta de la Societat Anònima val 25 euros. Els menors de 25 anys i també els que fan teatre o música tenen una tarifa reduïda de 5 euros. Cal fer-ho per internet a través del web www.olotcultura.cat. Comprant entrades per a quatre dels espectacles més cars ja s’amortitza el cost de fer-se membre de la Societat Anònima. En el cas dels Menys de 25 anys i Jo faig teatre/música s’amortitza amb una sola compra.

Tota la informació de la Societat Anònima