fbpx
CINEMA

18+1. Un jovent que camina

Projecció-col·loqui a càrrec de Martí Albesa i Sara Montesinos

Diumenge 18 d'octubre de 2020, 19 h, Casal de Sant Miquel

18+1. Un jovent que camina

Les dades oficials parlen de més de 3.000 joves no acompanyats a Catalunya, però qui són? Què n’opina l’Aziz de ser un número més? Què diu la Yamna sobre el racisme? La sèrie documental 18+1 pretén ser un espai de diàleg i d’escolta, deu capítols temàtics per conèixer aquests joves que no són un acrònim, que tenen rostre, nom i sobretot, veu.

Què és el que més els agrada de Marroc? Quan i per què van decidir marxar? Com s’esperaven que seria Europa? Com és el seu dia a dia? Què opinen del racisme a Catalunya? Són moltes les preguntes que mai ningú no els fa, obviades rere titulars i estigmatització.

Projecció inclosa dins la programació d’Entranyes, el Festival de Teatre Social d’Olot. Entranyes és un festival amb consciència social que proposa compartir i reivindicar amb les veïnes i els veïns, espais de diàleg i reflexió d’una manera crítica i participativa. Un Festival gestat i organitzat en les entranyes del Barri de Sant Miquel d’Olot, un barri en moviment constant i que afronta amb determinació els seus moments difícils, un barri resilient i amb propostes.


Activitats Relacionades:

Go to Top