fbpx
CIRC

2a Fira del Circ de les Mates

Diumenge 8 d'octubre de 2023, tot el dia, Camp de futbol de les Mates

2a Fira del Circ de les Mates

PROGRAMACIÓ DE LA FIRA DEL CIRC 2023A la fresca
Anna Confeti
11 h. Espectacle itinerant. Sortida del parc situat entre els carrers Pere Ventura i Compositor Pere Aubert. Espectacle final a Les Mates

Teatre còmic de carrer. Tres personatges i una cadira gegant surten a prendre la fresca, generant diferents situacions còmiques al llarg d’un recorregut.

Gratuït. Per a totes les edats. Durada: 60 minuts aproximadament


La petita Lula
Taller de circ amb l’Associació Cultural Un Salt al Circ
De 12 a 15 h

L’Artista ets tu! Espai de circ familiar i animació infantil.
Un conjunt de racons de malabars, acrobàcies, equilibris sobre objectes, i aeris amb les teles i trapezi. Dinamització d’activitats entorn el món del circ pensades per practicar, compartir i divertir-nos a través del joc i el moviment.

Gratuït. Per a totes les edats.

 


Espectacle d’escoles i entitats de la comarca
Zumba amb el Club Natació Olot, concert de la Coral de l’Escola Bisaroques i espectacle del Grup d’Acroesport de l’IE Greda
De 15 a 16.30 h

Gratuït. Per a totes les edats.

 


El Candidat
Sanyes
16.30 h

Un espectacle on la màgia, el teatre i l’humor es troben per fer passar una bona estona al públic.

“En Sanyes era una jove promesa del món de l’espectacle, concretament de la màgia. Aquest jove de La Garrotxa va començar a dedicar-se a la màgia amb l’objectiu de fer feliç durant una estona als seus espectadors. Ara ha decidit que vol transmetre aquesta felicitat a la gent de manera permanent, sempre. És per això que fa el salt a la política per dedicar-se a les coses realment importants. Esteu convidats a assistir a l’acte de campanya d’aquesta candidatura i a ser testimonis del naixement de la nova estrella de la política, i perquè no, del que podria ser el vostre futur alcalde o, en una mica més enllà, el nou president de la Generalitat de Catalunya. El candidat no és un espectacle de màgia, ni de teatre, i molt menys un acte de campanya electoral. És un espectacle on la màgia, el teatre i l’humor es troben per fer passar una bona estona al públic. Vota Sanyes!”

Gratuït. Per a totes les edats. Durada: 75 minuts


Sobre rodes
Yldor Llach
18 h

La música comença. Les rodes de la bicicleta s’eleven del terra, cap al cel. Amb elles totes les mirades, petites i grans, de tots els colors, que compartiran durant 40 minuts la il·lusió d’un món al revés, la rialla i la tensió, la màgia del circ. Una bicicleta artística, ballarina, portora de piruetes i acrobàcies, i un artista, portor de somriures arreu del món. Tot serà possible: poseu-vos còmodes, gaudiu de l’espectacle, i prepareu-vos per formar-ne part. Amb una combinació de tècnica i humor, l’artista extreu la poesia d’un objecte quotidià com és la bicicleta. Al cautxú de les rodes i a la pell de l’acròbata s’hi palpen els centenars de carrers, places i escenaris que des de l’estiu del 2013 han escrit històries impossibles a les ciutats del Canadà, d’Europa i del món, tot cercant i escrivint el llenguatge universal que és la il·lusió del circ.

Gratuït. Per a totes les edats. Durada: 45 minuts


Activitats Relacionades:

Go to Top