fbpx
MÚSICA

Adam Giles Levy + Steve Smith & The Diablos

El Mini

Divendres 3 de desembre de 2021, 22 h, Sala El Torín

Adam Giles Levy + Steve Smith & The Diablos

L’Adam Giles Levy és un cantautor anglès de blues alternatiu fet als escenaris. Delicat i salvatge a parts iguals. Amb un ampli registre vocal i un emocionant directe, l’Adam presenta el seu treball, “Peninsula”. La publicació de “Peninsula” (2018) va ser el catalitzador necessari per emprendre una nova gira Europea. Destaquen les actuacions en festivals com el Pordenone Blues Festival (Itàlia), Dresden Jazztage (Alemanya), (a)phonica (Catalunya) i Weyfest (UK). L’Adam també ha telonejat a artistes com Steve Hackett (Genesis), Mike Dawes, Newton Faulkner, Noah Gundersen i William Fitzsimmons.

L’atemporalitat és una qualitat difícil de conquistar, però en el cantant i compositor Steve Smyth adquireix tot el seu significat. Provinent de la costa sud d’Austràlia, l’itinerant vida d’Smyth l’ha
portat per Austràlia, Europa, Amèrica del Nort i Àsia, obrint concerts d’artistes com The Killers, Ben Harper, Angus i Julia Stone, Lanie Lane o Howling Bells. Essent ja molt jove es trasllada a Londres, on arriba a treballar amb Avi Buffalo i Sean Lennon. Amb un ampli registre vocal i una posta en escena a mig camí entre el gospel i el punk, la veu empapada en bourbon amb textura de Lousiana és capaç d’elevar-se als cels amb la dolçor de Roy Orbinson i de precipitar-se als inferns en una barreja perfecte entre Jeff Buckley i Tom Waits. Els directes d’Steve Smyth són una barreja de visceralitat i dolçor íntima. El seu magnetisme i presència atrapen l’espectador des del primer acord i fins arribar a l’última nota que surt dels seus llavis, ocults en una barba i un bigoti dalinià.

Ho organitza: Associació Cultural La Química.

Go to Top