fbpx
MÚSICA

Allegro

Cor de Teatre

Dimecres 25 de gener de 2023, 9.30 h, Teatre Principal d’Olot

Allegro

Allegro mostra la relació quotidiana de qualsevol persona amb l’univers musical que l’envolta; un viatge vertiginós a càrrec de catorze cantants a cappella que exploren i esborren les fronteres entre la gran música clàssica i l’humor visual més sofisticat, fent-nos veure que tot el nostre entorn està guarnit per un art sense el qual no s’entendria aquest misteri que anomenem vida.

El projecte Al primer pis permet ampliar l’oferta cultural per als majors de seixanta anys —que són el públic que pot assistir majoritàriament a activitats en horari escolar—, optimitzar els recursos —ocupant el primer pis del Teatre que, d’altra manera, quedaria buit— i provocar una trobada entre generacions de nens i joves i persones grans.

Mentre la platea està ocupada per nens i joves estudiants que veuen les propostes ofertes pels recursos educatius d’arts escèniques, les persones més grans de seixanta anys poden ocupar les butaques del primer pis del Teatre Principal i gaudir, a un preu molt reduït, dels espectacles programats per als estudiants. Espectacles de música, teatre en anglès, clàssics de lectura obligatòria…


Activitats Relacionades:

Go to Top