fbpx
DANSA

Ballar és cosa de llibres

Pere Faura & Claudia Solwat & Javier Vaquero

Dijous 25 d'abril de 2019, 18 h, Sala El Torín

Ballar és cosa de llibres

Ballar és cosa de llibres és un espectacle escènic participatiu i per a tots els públics. Tu tries si balles, o bé mires com ballen. Una iniciativa que combina la dansa i l’observació de la dansa, el fet de ser ballarí i el de ser espectador, la força d’una experiència física i el plaer de sentir-se seduït per un cos que balla amb un llibre. Un espectacle on un llibre es pot convertir en la teva parella de ball, o el teu acompanyant.

Ballar és cosa de llibres ens embarca en un viatge estimulant, una experiència a mig camí entre la dansa i la literatura, entre la força del cos i la màgia de la paraula. Ballar amb llibres i observar la dansa que es crea quan es balla amb llibres. Descobrir el plaer de ballar llegint, de llegir mentre ballem, de ballar allò que llegim o llegir allò que ballem.


Direcció i interpretació: Claudia SolWat, Javier Vaquero, Pere Faura / Espai escènic i assessorament conceptual: Jordi Queralt / Disseny d’il·luminació: Guillem Gelabert, Irene Ferrer, Sergio Roca / Disseny sonor: Javier Vaquero, Ramon Ciércoles / Musica: VVAA / Disseny del “Libretto”: Pablo Pelocodo / Selecció de llibres i assessorament literari: Tantàgora / Disseny de vestuari: Txell Janot, Pablo Pelocodo / Tècnica: Irene Ferrer / Producció: Claudia SolWat, Sandra Casals

Go to Top