fbpx
MÚSICA

Canta gran. Boleros

L’Auditori i cantaires d’Olot i la Garrotxa

Diumenge 12 de març de 2023, 18 h, Teatre Principal d’Olot

Canta gran. Boleros

Persones grans de la Garrotxa oferiran un concert de boleros acompanyats de músics professionals. Serà el resultat final d’un seguit d’assajos que culminaran amb l’espectacle. Una experiència única per a les persones grans i per al públic.

Canta gran és un programa de L’Auditori que pretén incrementar el rol actiu de la gent gran. Amb aquesta activitat es vol formar part d’un cicle més de creixement personal i de qualitat de vida afegint “vida als anys i no només anys a la vida”.

‘CANTA GRAN 2023. BOLEROS’
El bolero que va sortir de Cuba a principis del segle XX avui s’ha convertit en la cançó romàntica universal. Escoltarem temes que ens transportaran unes dècades enrere. Amb el ritme lent dels bongos, les melodies sinuoses i unes lletres que ens expliquen històries d’amor, somnis de l’Havana, per a qui són les dues gardènies i que, potser, potser, potser estàs perdent el temps… i tot plegat amb paraules d’amor. Viatjarem entre el bolero i el txa-txa-txa per un món tropical amb molta llum, amb molts colors i amb molt d’amor. La salsa de la vida. Una oportunitat fantàstica per descobrir les diferents textures musicals sobre aquest ritme tan càlid que ens dona el bolero.


Intèrprets:
Martí Ventura, arranjador
Montserrat Meneses i Montserrat Roset, coordinació i direcció musical
Toni Viñals, direcció escènica
Cantaires d’Olot i la Garrotxa
Carme Canela, solista
Músics:
Martí Ventura, compositor i pianista
Dani Garcia, pianista
Miquel Casanova, contrabaix
Carola Ortiz, clarinet
Lluna Aragón, violí
Àlex Tenas, bateria i percussió
Roberto Castillo, percussions llatines


Activitats Relacionades:

Go to Top