fbpx
XERRADES

“Carrers per conviure”

A càrrec de Màrius Navazo

Dijous 20 d'octubre de 2022, 19 h, Seu de la Delegació Garrotxa-Ripollès del COAC

“Carrers per conviure”

La jornada començarà amb la conferència que dona nom a la jornada, “Carrers per conviure”, a càrrec del geògraf Màrius Navazo. La intervenció estarà centrada en el monopoli que la mobilitat ostenta a pobles i ciutats, tot considerant que les necessitats de desplaçament no han de posar en risc el gran objectiu dels nostres carrers: la vitalitat urbana. És a dir, garantir que els carrers siguin l’escenari quotidià del joc, la trobada, la criança, l’oci, el consum, la mobilitat, la reivindicació, el passeig, etc. Tot seguit, es farà una taula rodona amb representants d’associacions i entitats de la comarca, on es podran expressar les diferents opinions i punts de vista respecte al tema, la seva situació actual i quin futur s’hi albira.

Aquesta activitat forma part del Cicle Mobilitat, promogut per la Delegació Garrotxa – Ripollès del COAC, a través del qual es vol afavorir i enriquir el debat del projecte de mobilitat a la Garrotxa, un dels temes més transcendentals a escala comarcal en l’actualitat.

Màrius Navazo, treballa des de fa 20 anys treballa en qüestions relacionades amb la mobilitat i les infraestructures de transport. Va participar en la redacció del Pla d’infraestructures del transport de Catalunya i el Pla territorial metropolità de Barcelona. Actualment, és consultor i es dedica a elaborar plans de mobilitat urbana, carrils bici, zones de pacificació del trànsit, illes de vianants, projectes de camins escolars, etc.

Crèdit de la imatge: @Col·legi d’Arquitectes de Catalunya


Activitats Relacionades:

Go to Top