fbpx
MÚSICA

Chicuelo

Caminos

Dissabte 13 de maig de 2023, 20 h, Sala El Torín

Chicuelo

Sense cant, cajón o palmes, el repertori de Caminos està fet d’històries amb ritmes flamencs. Des d’un cançó de bressol fins a un homenatge a Django Reinhart, les alegries es transformen amb el violoncel de Meléndez i les buleries, amb la bateria de Gómez

El toc pur de Chicuelo, la delicada bateria de David Gómez i el virtuosisme del violoncel de Martín Meléndez envolten el ball de Karen Lugo, que, al mateix temps, llança noves formes dansant sobre el més mínim murmuri.

L’espectacle uneix frescor, força i art, i ho transmet amb la mateixa naturalitat que la connexió que es produeix sobre l’escenari entre els quatre artistes.

Juan Gómez, Chicuelo, és un dels guitarristes més rellevants del panorama actual del flamenc i, alhora, un dels compositors més prolífics i interessants de les darreres generacions. Com a guitarrista, ha acompanyat cantaores com Enrique Morente, Miguel Poveda, Duquende, Mayte Martín, Rancapino, Chano Lobato, José Mercé, El Cigala, Potito i Carmen Linares. També ha treballat amb músics de jazz com Chano Domínguez, Carles Benavent, Jorge Pardo, Jordi Bonell i Raynald Colom, i ha col·laborat amb la pianista clàssica Maria João Pires.

 


Juan Gómez, Chicuelo: guitarra
Karen Lugo: ball
Martín Meléndez: violoncel
David Gómez: bateria


Activitats Relacionades:

Go to Top