fbpx
EXPOSICIONS

“Cinc Especialitats d’Expressió”

Escola Municipal d'Expressió

19 de maig - 11 de juny de 2023, Sala 15 de l’Hospici

“Cinc Especialitats d’Expressió”

Des del dia 19 de maig fins a l’11 de juny, en el primer pis de l’Hospici, on es troba la Sala 15, els alumnes de cinc especialitats de l’Escola Municipal d’Expressió exposaran els treballs realitzats en cadascun dels tallers segons la seva disciplina artística. En concret, s’hi podran veure obres dels alumnes del taller Explorart i Expressió Plàstica; Artístics i Il·lustració i Còmic i Ceràmica.

Els de Tallers Artístics mostraran peces creades a través d’una varietat de tècniques com el modelat en fang, composicions escultòriques en diferents materials, pintures amb la tècnica de l’acrílic o dibuixos amb llapis de grafit o de colors segon haurà requerit l’acabat final.

Els d’Expressió Plàstica i Explorart presentaran una instal·lació a partir d’un treball previ a través de la coneixença d’alguns autors que dediquen part de la seva creativitat a realitzar instal·lacions artístiques. Tot plegat, serà una obra col·lectiva composta per les peces creades, de manera individual, pels infants i on es convidarà al públic visitant a participar-hi.

L’Aula d’Il·lustració i Còmic emplenarà tota una paret de la sala amb treballs sorgits a partir d’un procés reflexiu en qüestionar-se el títol plantejat, “Homenatge a…”

L’aula de Ceràmica mostrarà tota una sèrie de peces d’estils diferents posant atenció a la terra i en com és el treball de les persones ecofeministes al món.

Organitza: Escola Municipal d’Expressió


Activitats Relacionades:

Go to Top