fbpx
DANSA

Cinc minuts de dansa

Dissabte 27 d'abril de 2019, 11.15 h, 12.15 h, 13.15h, Plaça d’Esteve Ferrer

Cinc minuts de dansa

Un grup de ballarins i ballarines del Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre interpretaran peces de només cinc minuts de durada. Cinc minuts de dansa respon a la voluntat de l’Institut del Teatre de facilitar als seus estudiants la incorporació al món professional. Aquesta ha esdevingut una de les propostes ineludibles del Sismògraf. Durant els darrers anys hi han passat coreògrafs com Joan Català, Sol Picó o Lali Ayguadé.

Enguany la coreografia estarà dissenyada i dirigida per Lorena Nogal, ballarina i assistent coreogràfica de La Veronal. En la seva carrera com a ballarina també ha treballat amb companyies com Lanònima Imperial, Gelabert-Azzopardi o Plan B. Pel que fa a la faceta com a coreògrafa, ha creat els seus propis treballs i ha obtingut premis com el de millor intèrpret femenina dels Premis de la Crítica de Catalunya (2016).

La peça d’aquest Sismògraf 2019 es titula Poema circular i tracta sobre allò efímer, sobre allò que hem de deixar anar per percebre la bellesa del que passa i canvia contínuament.


Direcció i creació: Lorena Nogal / Intèrprets: alumnes del Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre / Coordinació General: Lipi Hernández

Go to Top