fbpx
CINEMA

Cinema del club: Alta fidelidad

A càrrec de Jordi Teis

Dimarts 26 d'abril de 2022, 18.30 h, Biblioteca Marià Vayreda

Cinema del club: Alta fidelidad

El cinema del club és la segona part del club de lectura de la Biblioteca Marià Vayreda d’Olot. Cada sessió consta de dues parts. La setmana passada, els participants van llegir el llibre Dies de frontera, de Vicenç Pagès, i aquesta miraran la pel·lícula Alta fidelidad.  Albert Grabulosa va moderar la sessió on es va parlar del llibre i Jordi Teis portarà el debat sobre la de la pel·lícula.

Un jove, propietari d’una botiga de vinils, repassa les seves cinc ruptures sentimentals més doloroses per intentar refer la seva vida amorosa. El resultat és una comèdia entretinguda i original plena de revisions vitals, ètiques i musicals. Un guió basat en un llibre, que alguns crítics afirmen que ha millorat, i l’oportunitat de veure alguns actors i actrius en els seus primers papers.

Per participar-hi, cal inscriure’s gratuïtament al taulell de la Biblioteca a partir del 15 de març, on es podrà recollir en préstec el llibre en qüestió per llegir-lo abans de la sessió. Només podran assistir al Cinema del Club aquells que també hagin participat del Club de Lectura.


Activitats Relacionades:

Go to Top