fbpx
CINEMA

Cinema del club: Las Horas

A càrrec de Jordi Teis

Dimarts 25 de gener de 2022, 18.30 h, Biblioteca Marià Vayreda

Cinema del club: Las Horas

El cinema del club és la segona part del club de lectura de la Biblioteca Marià Vayreda d’Olot. Cada sessió consta de dues parts. La setmana passada, els participants van llegir el llibre La trena, de Laetitia Colombani, i aquesta miraran la pel·lícula Las Horas.  Albert Grabulosa va moderar la sessió on es va parlar del llibre i Jordi Teis portarà el debat sobre la de la pel·lícula.

El director i productor britànic Stephen Daldry ens presenta una història que transcorre en un sol dia. Tres dones de diferents èpoques i generacions connecten les seves vides a través de la novel·la Mrs. Dalloway de Virginia Woolf. Una aproximació a la solitud d’aquestes tres dones i al preu que han de pagar per poder realitzar els canvis que els semblen necessaris per ser lliures, tant elles mateixes com qui les envolten. Òscar a Nicole Kidman com a Millor Actriu Protagonista

Per participar-hi, cal inscriure’s gratuïtament al taulell de la Biblioteca a partir del 14 de desembre, on es podrà recollir en préstec el llibre en qüestió per llegir-lo abans de la sessió. Només podran assistir al Cinema del Club aquells que també hagin participat del Club de Lectura.


Activitats Relacionades:

Go to Top