fbpx
CINEMA

Cinema del club: ¡Olvídate de mi!

A càrrec de Jordi Teis

Dimarts 22 de febrer de 2022, 18.30 h, Biblioteca Marià Vayreda

Cinema del club: ¡Olvídate de mi!

El cinema del club és la segona part del club de lectura de la Biblioteca Marià Vayreda d’Olot. Cada sessió consta de dues parts. La setmana passada, els participants van llegir el llibre El sentit d’un final, de Julian Barnes, i aquesta miraran la pel·lícula ¡Olvídate de mi!.  Albert Grabulosa va moderar la sessió on es va parlar del llibre i Jordi Teis portarà el debat sobre la de la pel·lícula.

Pel·lícula de culte amb la qual el director francès Michel Gondry va aconseguir l’Òscar al Millor Guió Original. La relació amorosa d’una parella, que es veurà trencada sobtadament, ens planteja situacions inusuals que ratllen el surrealisme i on els records i la seva reinterpretació són fonamentals. Què volem recordar i què volem oblidar del nostre passat resulta molt més transcendent cada dia que passa.

Per participar-hi, cal inscriure’s gratuïtament al taulell de la Biblioteca a partir del 18 de gener, on es podrà recollir en préstec el llibre en qüestió per llegir-lo abans de la sessió. Només podran assistir al Cinema del Club aquells que també hagin participat del Club de Lectura.


Activitats Relacionades:

Go to Top