fbpx
CINEMA

Cinema del club: Tocando el vacío

A càrrec de Jordi Teis

Dimarts 24 de maig de 2022, 18.30 h, Biblioteca Marià Vayreda

Cinema del club: Tocando el vacío

El cinema del club és la segona part del club de lectura de la Biblioteca Marià Vayreda d’Olot. Cada sessió consta de dues parts. La setmana passada, els participants van llegir el llibre De vidas ajenas, d’Emmanuele Carrère, i aquesta miraran la pel·lícula Tocando el vacío.  Albert Grabulosa va moderar la sessió on es va parlar del llibre i Jordi Teis portarà el debat sobre la de la pel·lícula.

Documental que narra la història de la primera ascensió i el dramàtic descens del Siula Grande (6.344 metres) als Andes Peruans, produït per l’autor del llibre homònim. Un relat de supervivència al límit narrat en primera persona pels mateixos protagonistes. Amb ells, experimentarem el patiment i el dolor del que significa la presa de decisions límit i el saber acceptar allò que sembla que no pot ser d’una altra manera. Premi Bafta a la Millor Pel·lícula Britànica.

Per participar-hi, cal inscriure’s gratuïtament al taulell de la Biblioteca a partir del 19 d’abril, on es podrà recollir en préstec el llibre en qüestió per llegir-lo abans de la sessió. Només podran assistir al Cinema del Club aquells que també hagin participat del Club de Lectura.


Activitats Relacionades:

Go to Top