fbpx
CINEMA

CineXic: L’univers en miniatura de No-No

Dissabte 24 de febrer de 2024, 17 h, Biblioteca Marià Vayreda

CineXic: L’univers en miniatura de No-No

L’ornitorrinc No-No i els seus amics i amigues viuen a les Basses del Bosc una vida tranquil·la i pacífica on fan pícnics i migdiades… però sempre acaba passant alguna cosa! La colla d’en No-No sempre és a punt per viure una gran aventura! La pel·lícula està formada per dos episodis: A No- No de viatge al món en miniatura, la màquina d’encongir porta el protagonista a prendre la mida d’una formiga i a veure el món des dels seus ulls. A No-No i les peripècies aquàtiques les aigües inunden tot el poble i la colla ha d’embarcar-se en un vaixell per sortir-se’n.

Dues històries plenes d’emoció i humor, on els animals protagonistes que viuen envoltats de natura es diverteixen sense parar. L’animació 3D de colors brillants i alegres simula la textura de la plastilina i la tècnica de l’stop-motion, fent que els personatges surtin de la pantalla i gairebé sembla que els podem tocar. Un petit univers vibrant i delirant!

Direcció: Wassim Boutaleb Joutei, Mathieu Auvray
Any: 2017-2019
País: França

L’activitat forma part de CineXic, un programa d’impuls del cinema infantil en català a través d’un circuit de sales arreu del territori. Una iniciativa d’Òmnium Cultural i les distribuïdores Pack Màgic i Rita&Luca.

Mentre duri la projecció, l’espai infantil de la planta baixa estarà tancat.


Activitats Relacionades:

Go to Top