fbpx
CIRC

Cirquem

Càritas Garrotxa

Diumenge 25 de febrer de 2024, 17 h, Teatre Principal d’Olot

Cirquem

Companyies professionals, artistes amateurs, escoles i alumnes de projectes de circ d’arreu de la Garrotxa col·laboren aquest any amb Càritas Garrotxa per tal d’aportar, des de les arts escèniques, un granet de sorra a aquesta entitat, que treballa per dignificar la vida de les persones vulnerables.

Un Salt Al Circ presentarà una mostra de les alumnes d’aeris (teles, aros i trapezi) d’Olot: Laura Pintaella, Nunna Toronell, Nura Sastre i Arlet Ayala, amb la formadora Irene Costa. Andreu Casadellà presentarà Rodatolf, un número de malabars i acrobàcia. I juntament amb la Pepa i la Júlia ens preparen una sorpresa.

Per la seva banda, Anna Confetti presentarà On és l’Steffi, un número de clown amb cadira gegant que ha triomfat arreu de Catalunya. La Companyia Voël (Deborah Cobos i Jordi Serra) ens proposa una peça curta d’equilibri sobre bola a duo, un tastet del nou espectacle que estan preparant. En Miquel Alari presentarà Querubino amb el qual ens farà un número de trapezi.

Riudecirc ens proposaran Voler és volar, un espectacle d’aros i trapezis amb Elna Bassols, Gal·la Faja, Abril Sanahuja, Aina Sala, Edine Stouffer, Berta Sucarrats i Clara Sucarrats. Tot amenitzat amb les presentacions d’en Toti Toronell.

Us hi esperem!

Go to Top