fbpx
TEATRE

Ciutat dormitori

Diumenge 5 de novembre de 2023, 17.30 h, Teatre Principal d’Olot

Ciutat dormitori

Passeja amb nosaltres pels carrers i les places del cementiri local.

Ciutat dormitori és un site specific que ens endinsa al cementiri local per conèixer millor la idiosincràsia de la ciutat i el caràcter dels seus habitants. Les veus d’una coral ens acompanyaran durant aquest recorregut guiat. Treballadors i treballadores del cementiri ens parlaran de la seva història i eixamplaran les nostres idees sobre aquest emplaçament, sobre la vida que habita el lloc de la mort. Ciutat dormitori vol ser una passejada crítica i col·lectiva, una reflexió sobre les dinàmiques urbanes i socials que es posen en joc en un espai com aquest, sobre les polítiques públiques al voltant de la mort i la seva gestió, i sobre la relació entre el treball i la desaparició de l’univers.

Contenidos Superfluos és una plataforma de creació d’arts escèniques nascuda el 2019 a Barcelona. Liderada pel director i dramaturg Pau Masaló, la plataforma neix amb la voluntat d’iniciar projectes de creació que posin en relació els processos i els codis representatius habituals del teatre contemporani amb la presència i experiència de persones no vinculades a aquesta disciplina artística. Contenidos Superfluos ha estrenat un espectacle de sala (The National Body) i un espectacle de carrer (Ciutat dormitori). Aquesta darrera peça ha estat reconeguda als XXIV Premis de la Crítica d’Arts Escèniques amb el premi al Millor Espectacle d’Arts de Carrer i ha obtingut el Premi El Temps de les Arts en Arts Escèniques.

Un recoregut guiat pel cementiri local. Les veus d’una coral ens hi acompanyaran i treballadors i treballadores del cementiri eixamplaran les nostres idees sobre aquest emplaçament sobre la vida que habita el lloc de la mort. Espectacle itinerant, el punt d’inici serà el Teatre Principal d’Olot i el punt final el Cementiri d’Olot.


Activitats Relacionades:

Go to Top