fbpx
TEATRE

Ciutat dormitori

Contenidos Superfluos

Dissabte 4 de novembre de 2023, 17.30 h, Teatre Principal d’Olot

Ciutat dormitori

Passeja amb nosaltres pels carrers i les places del cementiri local.

Ciutat dormitori és un site specific que ens endinsa al cementiri local per conèixer millor la idiosincràsia de la ciutat i el caràcter dels seus habitants. Les veus d’una coral ens acompanyaran durant aquest recorregut guiat. Treballadors i treballadores del cementiri ens parlaran de la seva història i eixamplaran les nostres idees sobre aquest emplaçament, sobre la vida que habita el lloc de la mort. Ciutat dormitori vol ser una passejada crítica i col·lectiva, una reflexió sobre les dinàmiques urbanes i socials que es posen en joc en un espai com aquest, sobre les polítiques públiques al voltant de la mort i la seva gestió, i sobre la relació entre el treball i la desaparició de l’univers.

Contenidos Superfluos és una plataforma de creació d’arts escèniques nascuda el 2019 a Barcelona. Liderada pel director i dramaturg Pau Masaló, la plataforma neix amb la voluntat d’iniciar projectes de creació que posin en relació els processos i els codis representatius habituals del teatre contemporani amb la presència i experiència de persones no vinculades a aquesta disciplina artística. Contenidos Superfluos ha estrenat un espectacle de sala (The National Body) i un espectacle de carrer (Ciutat dormitori). Aquesta darrera peça ha estat reconeguda als XXIV Premis de la Crítica d’Arts Escèniques amb el premi al Millor Espectacle d’Arts de Carrer i ha obtingut el Premi El Temps de les Arts en Arts Escèniques.

Un recoregut guiat pel cementiri local. Les veus d’una coral ens hi acompanyaran i treballadors i treballadores del cementiri eixamplaran les nostres idees sobre aquest emplaçament sobre la vida que habita el lloc de la mort. Espectacle itinerant, el punt d’inici serà el Teatre Principal d’Olot i el punt final el Cementiri d’Olot.

 

Crèdits:
El cor: Miquel Aguiló, Núria Ballestar, Eli Barroso, Pol Blancafort, Marta Canals, Pere Carulla, Ferran Dalmau, Marta Garrote, Ragnhild Hjelmborg, Èlia Lucas, Francesc Minguella, Gerard Morató, Eloi Moreno, Adrià Pagès, Marta Ramírez


Activitats Relacionades:

Go to Top