fbpx
MÚSICA

Clara Gispert

La petita mort

Dissabte 20 de gener de 2024, 20 h, Sala El Torín

Clara Gispert

Un univers sonor extraordinàriament ric i cohesiu. Una veu amb gran capacitat expressiva.

Després del seu àlbum de debut, On and On, Clara Gispert torna amb el seu trencador segon disc, La petita mort. Fruit d’un procés de profunda crisi personal, l’àlbum és el testimoni d’un viatge on cada cançó representa una fita de superació i acceptació. Les pors i el dolor esdevenen adversaris ineludibles en un camí d’aprenentatge continu, on cada batalla guanyada és, alhora, una pèrdua, una cicatriu, una petita mort.

En aquest disc, Clara Gispert també arrisca estilísticament i es llança de ple en la música electrònica i el pop, fent un ús constant i sorprenent de sonoritats clàssiques i de paisatges cinematogràfics. Des de la nuesa clàssica de “Tu voz”, cap a l’expansió simfònica del “Caic”, passant per la cruesa i la insolència de “L.A.M.E.R.T.E.”.

Per la seva banda, les lletres, com a testimoni directe d’aquest viatge, estan poblades d’imatges que tornen, com a records, per assumir nous significats en cada cançó. L’aigua, la sang, els miralls, la veu, la gent, la por i, per descomptat, la mort apareixen a vegades com a imatges descarnades, d’altres com a reflexos fugaços i sempre carregades de sentit i emoció gràcies a l’extraordinària capacitat expressiva que té la veu de Clara Gispert.

Clara Gispert – veu principal
Eva Verde – veu, octapad i percussió menor
Manuel Dabove – veu, pianos i programacions
Daniel Martí – bateria i octapad


Activitats Relacionades:

Go to Top