fbpx
MÚSICA

Clara Peya

Perifèria

Dissabte 21 de maig de 2022, 20 h, Teatre Principal d’Olot

Clara Peya

Un espectacle que parla de les coses de les quals no es parla

Costa encaixar en una societat que veu la diferència com una amenaça i que se centra a perpetuar els privilegis i les zones de confort de cadascuna. Clara Peya ens proposa posar la mirada en aquests “no-llocs”, ens aquests espais buits i buidats.

 L’univers de l’artista s’inspira aquest cop en els espais de pas, en els marges, en allò que no han volgut que mirem. Les perifèries reals i emocionals que genera un sistema hostil que no ens abraça a tots. Els perímetres que emmarquen i que classifiquen el que és normatiu i la necessitat de dinamitar-ho tot per habitar un nou espai sense límits.

Un viatge a les fronteres també del so, a través d’un estil pop amb electrònica minimalista i amb una clara aposta pel so de piano de paret amb sordina com una opció estètica que respon a una opció política: donar espai a allò arraconat, a allò menystingut.

Un nou repertori de cançons profundes i compromeses combinades amb passatges instrumentals d’un pianisme magnètic. El baix elèctric, la bateria i l’electrònica completen cada cançó de manera crua i preciosista, recreant aquests espais de trànsit on cada petit detall és tan intens com imprescindible.

Piano i electrònica: Clara Peya
Veu: Enric Verdaguer
Baix elèctric i electrònica: Vic Moliner
Bateria i electrònica: Didak Fernández


Activitats Relacionades:

Go to Top