fbpx
LLETRES

Club de lectura d’adults: De vidas ajenas

A càrrec d'Albert Grabulosa

Dimarts 17 de maig de 2022, 19 h, Biblioteca Marià Vayreda

Club de lectura d’adults: De vidas ajenas

Club de lectura de la Biblioteca Marià Vayreda d’Olot. Cada sessió consta de dues parts. Aquesta setmana, els participants llegiran De vidas ajenas, d’Emmanuele Carrère, i la setmana següent miraran la pel·lícula Tocando el vacío. Albert Grabulosa moderarà la sessió on es parlarà del llibre i Jordi Teis portarà el debat sobre la de la pel·lícula.

En qüestió de pocs mesos, Emmanuel Carrère va ser testimoni directe de dos fets tràgics: la mort d’un fill i la mort d’una mare jove. De vidas ajenas és un acostament literari a aquestes experiències, un text sobre la vida i la mort, sobre la malaltia i la supervivència, sobre la pobresa extrema i, principalment, sobre l’amor, el coratge i la vitalitat. Un llibre extraordinari que va rebre el premi de la premsa cultural francesa com a millor novel·la de l’any.

Per participar-hi, cal inscriure’s gratuïtament al taulell de la Biblioteca a partir del 19 d’abril, on es podrà recollir en préstec el llibre en qüestió per llegir-lo abans de la sessió. Només podran assistir al Cinema del Club aquells que també hagin participat del Club de Lectura.

Go to Top