fbpx
LLETRES

Club de lectura d’adults: Dies de frontera

A càrrec d'Albert Grabulosa

Dimarts 19 d'abril de 2022, 19 h, Biblioteca Marià Vayreda

Club de lectura d’adults: Dies de frontera

Club de lectura de la Biblioteca Marià Vayreda d’Olot. Cada sessió consta de dues parts. Aquesta setmana, els participants llegiran Dies de frontera, de Vicenç Pagès, i la setmana següent miraran la pel·lícula Alta fidelidad. Albert Grabulosa moderarà la sessió on es parlarà del llibre i Jordi Teis portarà el debat sobre la de la pel·lícula.

En Pau i la Teresa són una parella de fet que es va prorrogant de manera automàtica, fins que es produeix allò que ell anomena “la relliscada” i que té com a conseqüències un daltabaix emocional, un canvi de domicili i un viatge a la frontera. En Pau i la Teresa es troben en trànsit, però no saben cap a on. Dies de frontera (Premi Sant Jordi, 2013) és una novel·la commovedora i divertida sobre les parelles que triem, els pares que ens trobem i els fills que portem –o no– al món.

Per participar-hi, cal inscriure’s gratuïtament al taulell de la Biblioteca a partir del 15 de març, on es podrà recollir en préstec el llibre en qüestió per llegir-lo abans de la sessió. Només podran assistir al Cinema del Club aquells que també hagin participat del Club de Lectura.

Go to Top