fbpx
LLETRES

Club de lectura d’adults: El retorn

A càrrec d'Albert Grabulosa

Dimarts 16 de novembre de 2021, 19 h, Biblioteca Marià Vayreda

Club de lectura d’adults: El retorn

Club de lectura de la Biblioteca Marià Vayreda d’Olot. Cada sessió consta de dues parts. Aquesta setmana, els participants llegiran El retorn, de Toni Morrison, i la setmana següent miraran la pel·lícula Gran Torino, de Clint Eastwood. Albert Grabulosa moderarà la sessió on es parlarà del llibre i Jordi Teis portarà el debat sobre la de la pel·lícula.

Frank Monkey és un veterà de la guerra de Corea que torna al seu país, els Estats Units, i que haurà de conviure amb el trauma del conflicte bèl·lic, amb una família castigada i amb els estigmes del racisme. Ambientada als anys cinquanta, El retorn és la història d’un personatge i d’un país que han de conviure amb l’odi racial, una història on el tan desitjat retorn a casa propiciarà una lluita per la supervivència, per procurar arrecerar-se sota una ombra de pau

Per participar al Club de Lectura, cal inscriure’s gratuïtament al taulell de la Biblioteca a partir de l’1 d’octubre, on es podrà recollir en préstec el llibre en qüestió per llegir-lo abans de la sessió. Només podran assistir al Cinema del Club aquells que també hagin participat del Club de Lectura.

Go to Top