fbpx
LLETRES

Club de lectura d’adults: Indignació

A càrrec d'Albert Grabulosa

Dimarts 15 de març de 2022, 19 h, Biblioteca Marià Vayreda

Club de lectura d’adults: Indignació

Club de lectura de la Biblioteca Marià Vayreda d’Olot. Cada sessió consta de dues parts. Aquesta setmana, els participants llegiran Indignació, de Philip Roth, i la setmana següent miraran la pel·lícula Capitán fantástico. Albert Grabulosa moderarà la sessió on es parlarà del llibre i Jordi Teis portarà el debat sobre la de la pel·lícula.

Indignació explica la història de formació de Marcus Messner, un estudiant jueu fill d’una família de carnissers kosher. Una novel·la sobre les oportunitats aterradores que li brinda la vida i els singulars obstacles amb què topa. Una història d’inexperiència, de bogeria, de resistència intel·lectual, de descobriment sexual, de coratge i errors. Una història dedicada, principalment, a l’impacte de la història nord-americana en la vida d’un individu vulnerable.

Per participar-hi, cal inscriure’s gratuïtament al taulell de la Biblioteca a partir del 15 de febrer, on es podrà recollir en préstec el llibre en qüestió per llegir-lo abans de la sessió. Només podran assistir al Cinema del Club aquells que també hagin participat del Club de Lectura.

Go to Top