fbpx
LLETRES

Club de lectura d’adults: La memòria de l’arbre

A càrrec d'Albert Grabulosa

Dimarts 14 de desembre de 2021, 19 h, Biblioteca Marià Vayreda

Club de lectura d’adults: La memòria de l’arbre

Club de lectura de la Biblioteca Marià Vayreda d’Olot. Cada sessió consta de dues parts. Aquesta setmana, els participants llegiran La memòria de l’arbre, de Tina Vallès, i la setmana següent miraran la pel·lícula Up. Albert Grabulosa moderarà la sessió on es parlarà del llibre i Jordi Teis portarà el debat sobre la de la pel·lícula.

Una novel·la entranyable que aconsegueix col·locar el lector a la pell d’un nen i que parla de la transmissió dels records, de com es fabriquen i com es conserven, del lloc on es guarden i de com es poden arribar a perdre, de com de tràgica pot arribar a ser-ne la pèrdua. Un viatge commovedor a través de la vida i la memòria que va guanyar el Premi Llibres Anagrama, el Premi Maria Àngels Anglada i el Premi Jean Monnet des Jeunes Européens.

Per participar-hi, cal inscriure’s gratuïtament al taulell de la Biblioteca a partir del 16 de novembre, on es podrà recollir en préstec el llibre en qüestió per llegir-lo abans de la sessió. Només podran assistir al Cinema del Club aquells que també hagin participat del Club de Lectura.


Activitats Relacionades:

Go to Top