fbpx
DANSA

Conseqüències

Cia Moveo

Divendres 26 d'abril de 2019, 18.15 h, Firal

Conseqüències

Em vaig aturar un instant a escoltar, a mirar, i el món continuava el seu ritme al meu voltant. Com puc trobar-me amb el que vaig perdre durant aquells moments? Com més accelero, més tard arribo… Com si una força estranya conspirés en contra de la meva presència en el temps dels altres.

I tu? Què mires?

Conseqüències és una proposta irònica i simpàtica sobre la possibilitat d’estar desubicat, desfasat, d’anar tard pel món, i sobre les conseqüències que se’n deriven. Un espectacle per a tots els públics que difumina la línia entre l’intèrpret i l’espectador i que explora, mitjançant el moviment, les relacions entre realitat i ficció en la nostra vida quotidiana i en aquests temps accelerats en què vivim. Conseqüències va ser la peça guanyadora del Premi Moritz FiraTàrrega 2017 a la Millor Estrena d’Arts de Carrer.


Direcció: Stéphane Lévy / Intèrprets: Marta Hervás, Xavier Palomino – Neilor Moreno, Núria Planes – Agnès Jabbour, Pino Steiner, Adrià Viñas / Vestuari: Joana Martí / Producció executiva: Sophie Kasser, Estel·la Muñiz / Distribució: Fani Benages

Go to Top