fbpx
TEATRE

Coralina, la serventa amorosa, de Carlo Goldoni

La Perla 29

Divendres 5 d'abril de 2024, 20 h, Teatre Principal d’Olot

Coralina, la serventa amorosa, de Carlo Goldoni

Amors i embolics: commedia dell’arte en estat pur.

Coralina és la serventa de la mansió d’Ottavio, on va néixer i va ser criada “com una filla” al costat de l’hereu, el jove Florindo. Però ara el senyor Ottavio ha enviudat en una edat avançada i s’ha tornat a casar amb Beatrice, que mou tots els fils amb astúcia per tal que el seu propi fill, Lelio, sigui el destinatari de l’herència del vell. Ha aconseguit desterrar el jove Florindo de casa seva, i Coralina, degradada a la condició de serventa d’últim nivell, ha decidit seguir-lo. Sobreviuen gairebé com captaires amb la miserable pensió que els passa l’encegat senyor Ottavio. Però Coralina és lúcida i tossuda, i es fixarà com a missió restaurar la bona posició de Florindo davant del seu pare i el seu patrimoni.

Així comença un teixit enredat d’estratègies i complicacions que desencadenarà fervors amorosos, pactes amb notaris, complots entre el servei i molts objectius entrecreuats en una història apassionada que convertirà el Teatre Principal d’Olot en una festa… i en un gran embolic!

Text: Carlo Goldoni
Direcció: Oriol Broggi
Treball de text: Ramon Vila
Amb: Mireia Aixalà, Joan Arqué Solà, Xavier Boada, Rosa Gàmiz, Clara de Ramon, Xavier Ruano, Sergi Torrecilla, Ireneu Tranis, Ramon Vila i Jaume Viñas
Llums: Pep Barcons
Vestuari: Elisabet Meoz
Espai i so: Oriol Broggi


Activitats Relacionades:

Go to Top