fbpx
MÚSICA

Crim + Milicians + The Demencials

Divendres 12 de gener de 2024, 21 h, Sala El Torín

Crim + Milicians + The Demencials

Un dels grups catalans de punk-rock més internacionals acompanyats de Milicians i The Demencials.

Crim és un grup català de punk-rock, originari de Tarragona, format el 2011. Van debutar amb l’autoeditat 10 milles per veure una bona merda, als quals van seguir Crim, Blau sang, Vermell cel, l’EP Sense excuses, Pare nostre que esteu a l’infern, el seu disc d’aniversari 10 anys per veure una bona merda, i ara Cançons de mort, gravat a Cal Pau Recordings i mesclat i masteritzat als estudis Ultramarinos Costa Brava de Sant Feliu de Guíxols (Girona) pels germans Santi i Víctor Garcia.

Crim és la banda catalana de punk que més triomfa fora de les seves fronteres, ja que en pocs anys suma gran quantitat de gires pel continent europeu i una altra pels Estats Units. Prova d’això és que els seus últims discs s’han editat a l’Estat espanyol a través dels segells HFMNCREW, BCore i CKUD, a Europa mitjançant la discogràfica Contra Records, d’Alemanya, i als Estats Units amb Pirates Press Records.

Els tarragonins han estat triats per grans grups de l’escena punk mundial per acompanyar-los en gires per tot Europa i l’Estat espanyol, com són els llegendaris The Adicts, els grans The Toy Dolls, els suecs The Baboon Show o Bad Co Project, d’Alemanya. Així mateix, al llarg de la seva trajectòria han fet de teloners de bandes tan importants com Bad Religion, Cock Sparrer, Agnostic Front, Talco, Decendents o Lagwagon.

També aniran acompanyats per The Demencials, un grup de música punk rock de Vic, i els olotins Milicians.


Activitats Relacionades:

Go to Top