fbpx
DANSA

Dansem Garrotxa

Diumenge 4 de febrer de 2018, 17 h, Teatre Principal d’Olot

Dansem Garrotxa

Us convidem a venir al Teatre Principal d’Olot per gaudir de tots els tipus de danses que es fan a la Garrotxa. S’hi veuran des dels clàssics tutús fins als vestits de farbalans, passant per les espardenyes de vetes i els peus descalços.

Gairebé tots els grups, escoles, esbarts i altres associacions de la comarca que es dediquen a la dansa seran presents a l’escenari i a la plaça en aquest acte solidari amb Càritas Garrotxa que ens convidarà a estimar i a viure la justícia tot construint una societat més compromesa en la defensa de la dignitat i la igualtat per a tothom.

LA DANSA DE LA GARROTXA BALLA CONTRA LA POBRESA I L’EXCLUSIÓ SOCIAL

 


A les 16.30 h, Country qui pugui, plaça del Teatre

I a la sortida de l’espectacle, danses per a tothom amb Ofolk, plaça del Teatre


Amb la participació de: Hibiscus-Dones en dansa; Dansa del ventre Marta Munyoz; Escola de dansa Esbart Olot; Agrupació Sardanista Olot; Capoeira Comanegra; La Sala, balls de saló i contemporani; Casa Cultural d’Andalusia de la Garrotxa, grup de flamenc; Escola de dansa Violetta Arp; Country qui pugui; Esbart Marboleny; Art Movement, break dance; Eva Durban Corporal i Artístic; Gimnàs Ani Totfitness; Ofolk, i Grimaldidance, salsa i bachata.

Go to Top