fbpx
CINEMA

El cingle

Un film de La Funerària Teatre

Divendres 30 de setembre de 2022, 20 h, Teatre Principal d’Olot

El cingle

Amb l’amarga experiència d’Amb el món a l’esquena, que ens va deixar un còmput de noranta espectadors en dues sessions al Teatre Principal d’Olot, la gent de La Funerària Teatre, per despit i per cansament, vam decidir passar-nos al cinema. Les pel·lícules, un cop fetes, com a mínim perduren i sempre poden voltar per algun festival per provar sort.

La peça gira a l’entorn de tres personatges que comparteixen la falta d’expectatives i el fracàs: un vell poeta frustrat; una jove artista, ambiciosa i rebel, i un pagès solitari amb un passat enigmàtic i intrigant.

El mon s’està tornant cada cop més hostil, no hi ha lloc per a l’esperança. L’individualisme s’ensenyoreix d’aquesta societat materialista en què vivim; tot té un preu i cadascú busca una via d’escapatòria al desastre vital que el consumeix.
L’ànima més pura, malgrat l’egoisme inherent a la joventut, els sentiments del poeta i la candidesa del pagès, és la Clara, que, al final d’aquest viatge, decideix començar una nova vida en un altre indret.

 

 

Intèrprets:
Irina Julià
Pedro Carrizosa
Josep Jou
Anna Aumatell
Miquel Bosch
Joan Gallach
Carles Serra
Lídia Mañé
Jordi Planella
Ramon Pujol
Quim Vilalta

Guió: Pedro Carrizosa, Josep Jou, Irina Julià i Xavier Ruscalleda
Vestuari: Pluma Vidal
Dissenyador de so: Ramon Alivern
Producció: Cinta Sans i Margarita Verdaguer
Muntatge: Xevi Prat i Xavier Ruscalleda
Direcció: Xavier Ruscalleda


Activitats Relacionades:

Go to Top