fbpx
EXPOSICIONS

“El detall com a Expressió”

Escola Municipal d’Expressió 

19 de maig - 11 de juny de 2023, Can Trincheria

“El detall com a Expressió”

Des del dia 19 de maig fins a l’11 de juny, a l’entrada de Can Trincheria, els alumnes de tres especialitats de l’Escola Municipal d’Expressió exposaran els treballs realitzats en cadascun dels tallers segons la seva disciplina artística. En concret, s’hi podran veure obres dels alumnes del taller de Creacions Tèxtils, Joieria Artística i Patchwork.

Creacions Tèxtils mostraran creacions en roba que reflecteixen la personalitat i les inquietuds artístiques de cada alumna aconseguint unes peces de dissenys originals, de molta qualitat en el concepte i els acabats sense perdre de vista la seva finalitat pràctica per poder-les gaudir fora del taller.

Els de Joieria Artística hi mostraran peces de joieria sorgides a partir de la reflexió del disseny previ, passant per la manipulació de diferents metalls emprant una gran diversitat d’eines que es requereix per arribar als resultats finals on es pot apreciar la gran tècnica i nivell artístic adquirits.

Patchwork per la seva banda presenta “Sunbonnet“, una producció artística en què les alumnes ens demostren la seva habilitat i compromís amb el fil i agulla. Tot veient les creacions que han realitzat dintre l’aula es pot apreciar el gran nivell d’aprenentatge que han assumit creant històries d’espontaneïtat, cuidant cada detall en els seus 360º dins i fora de les llars, impregnades de vida i natura a través de teles i textures.

Organitza: Escola Municipal d’Expressió


Activitats Relacionades:

Go to Top