fbpx
TEATRE

Esmorza amb mi

Los Montoya

Dijous 22 de novembre de 2018, 21 h, Teatre Principal d’Olot

Esmorza amb mi

Esmorza amb mi posa el focus en com podem tornar a creure i com pot tornar a néixer l’amor, en com ens apropem a la maduresa però no volem deixar de jugar, per més difícil que sembli de vegades.
La Natàlia i en Salva s’han enrotllat cinc vegades. La seva relació ha estat fins ara poc profunda, pràcticament no saben res un de l’altre. La Natàlia ha decidit fer un documental sobre el desamor per veure si, compartint el seu dolor amb el món, aquest deixarà de pesar-li tant.
En Sergi i la Carlota s’estimen. Fa poc més d’un any que estan junts, i potser ara tot és més difícil que al principi, però si una cosa tenen clara és que encara aposten per la seva relació. De vegades l’ambició és només aquesta, senzillament esmorzar
junts, més enllà de qualsevol somni grandiloqüent.
Set anys després de Sé de un lugar, Iván Morales obre un altre cicle en què torna a tractar de la quotidianitat, aquest cop, però, des d’una nova mirada: no parla tant de com sobreviure a la mort de l’amor i a la ruptura dels vincles, sinó que se centra en allò que ens uneix, que és més complex.
QUÈ ESTEM DISPOSATS A FER I A SACRIFICAR PER NO DEIXAR D’ESMORZAR PLEGATS?


Autor i director: Iván Morales
Intèrprets: Anna Alarcón (Natàlia), Andrés Herrera (Salva), Bàbara Mestanza (Carlota) i Xavi Sáez (Sergi)
Escenografia i il·luminació: Marc Salicrú
Vestuari: Míriam Compte
Música i disseny de so: Clara Aguilar
Moviment: David Climent


Activitats Relacionades:

Go to Top