fbpx
CIRC

Estat d’emergència

Producció Nacional de Circ

Dissabte 19 de desembre de 2020, 19 h, Teatre Principal d’Olot

Estat d’emergència

Una producció que estava pensada per mostrar-nos mitjançant el circ com veuen el món i com s’enfronten als problemes d’un planeta a punt de col·lapse els joves artistes d’avui ha acabat creant-se. I ho ha fet en plena emergència sanitària.

Com ha influït en l’espectacle la situació i el confinament durant el qual ha estat creat en bona part? Ho veureu en una proposta amb una escenografia minimalista complementada amb l’ús del vídeo i un tractament gairebé documental que serveix per retratar el circ d’avui, però, especialment, el circ del futur.

Firma la proposta Joan Ramon Graell, un expert portador d’aeris que s’ha format a l’Escola Superior de les Arts del Circ de Bèlgica (ESAC) i que, entre moltes altres produccions, ha treballat a Rodó i Invisibles (totes dues del Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular 9 Barris), i a Homeland, dirigit per Roberto Oliván. A més, ha col·laborat amb companyies com Circ Cric, Cirque Hirsute o Los2Play, i té una llarga experiència en el camp del circ social i cooperatiu. Ha tingut la col·laboració de Joan Arqué —un expert en el món del circ, i, en concret, en les tècniques del clown, que va codirigir Invisibles amb Graell i que és integrant de Rhum & Cia— i de Špela Vodeb, una artista eslovena que domina especialment el moviment acrobàtic.

Direcció: Joan Ramon Graell, amb Joan Arqué i Špela Vodeb
Autoria: Creación colectiva
Dramatúrgia: Joan Arqué
Moviment: Špela Vodeb
Interpretació: Maria Palma Borràs, Lara Renard García, Carlos Francos Peré, Gabriel Salaün Rivalland, Júlia Clarà Badosa, Raimon Mató Rabassedas i Bruno Toso del Valle
Espai escènic i disseny de llums: Adrià Pinar
Disseny del vídeo: Julià Rocha Pujol
Vestuari: Rosa Lugo Fàbregas
So: Xavier Janué Miret

Go to Top