fbpx
TEATRE

Extraños mares arden

Txalo Toloza & Laida Azkona

Dijous 1 de febrer de 2018, 21 h, Teatre Principal d’Olot

Extraños mares arden

Tres personatges, una dona i dos homes, transformen davant dels nostres ulls la sala d’un museu d’art contemporani en un tros del desert d’Atacama. Mentre es mouen i creen, veuen passar sobre els seus cossos la història del desert que han decidit habitar; el relat de com aquest tros de món ha estat bressol de riqueses i barbàries durant segles, de com ha estat explotat fins al cansament un cop i un altre, i de com aquesta història que neix en el més profund d’Atacama s’estén arreu a través de les grans fortunes que controlen l’art contemporani, la indústria armamentista i les finances mundials.

Són només ells tres al mig del no-res però no estan sols, ja que tot el desert colpeja amb força sobre seu. El perquè hi ha gent que decideix muntar la seva llar en el lloc més inhòspit del planeta és el que hem vingut a llegir, veure i escoltar.

 

LA HISTÒRIA DE COM EN EL DESERT MÉS ÀRID DEL PLANETA, ENTRE JACIMENTS MINERS, POBLES FANTASMA I NOVEL·LES DE L’OEST, ES VAN ESTABLIR LES BASES DE LA TOTPODEROSA INDÚSTRIA DE L’ART CONTEMPORANI

 


www.miprimerdrop.com
Intèrprets: Laida Azkona Goñi, Juan Cristóbal Saavedra i Txalo Toloza-Fernández
Textos i dramatúrgia audiovisual: Txalo Toloza-Fernández
Coreografia: Laida Azkona Goñi
Banda sonora original i disseny de l’espai sonor: Juan Cristóbal Saavedra
Disseny d’il·luminació: Ana Rovira
Disseny de l’espai i realització audiovisual: MiPrimerDrop
Construcció de maquetes: Ana Rovira i Pierre Djata
Coordinació de la investigació: Leonardo Gamboa Caneo
Veu en off: Agnès Mateus


Activitats Relacionades:

Go to Top