fbpx
MÚSICA

Garrotxinàrius

Fetén Fetén i Els Elements

Dissabte 4 de febrer de 2023, tarda i vespre, Sala El Torín

Garrotxinàrius

Una jornada amb tallers, música i ball folk amb la participació del grup castellà Fetén Fetén i del grup català Els Elements. Durant la tarda s’oferiran tallers de dansa tradicional i, al vespre, un concert ball

 


PROGRAMA DEL GARROTXINÀRIUS 2023
De 16 a 17.45 h: tallers de dansa
De 18 a 19.45 h: tallers de dansa
22 h: ball i concert

 


Fetén Fetén
El reconegut duet castellà format per Jorge Arribas i Diego Galaz ens proposa un espectacle en directe connectat a les músiques d’arrel, a la seva essència com a poble i cultura. Un recorregut pels ritmes populars de la península Ibèrica en un directe vital i enèrgic, amb el qual podrem gaudir escoltant i ballant melodies tradicionals i composicions d’aquest duet a ritme de valsos, jotes, pasdobles, charros, rodes o seguidilles.

Diego Galaz: violí, violí trompeta, phono violí, serra, mandolina…
Jorge Arribas: acordió, fluta cadira de càmping, ala de voltor, basuri…


Els Elements
Ofereixen un ball folk d’arrel amb una selecció acurada del repertori de base vuitcentista, ball folk europeu i ball folk català des d’una òptica neó.
La seva música té elements que parteixen sovint de melodies que no formen part de l’ideari trad, però que Guida Sellarès ha adaptat amb una gràcia infinita al ball folk i que funcionen a la perfecció als peus dels balladors. Això va complementat amb melodies de composició pròpia (sardana, contrapàs i ball pla) i altres melodies tradicionals.

Guida Sellarès: acordió
Coloma Bertran: violí
Adrià Bonjoch: guitarra
Pep Coca: contrabaix
Joan Codina: mestre de ball

 


 

Go to Top