fbpx
MÚSICA

Garrotxinàrius

Ball i concert

Dissabte 3 de febrer de 2024, 22 h, Sala El Torín

Garrotxinàrius

Taller de dansa i ball folk amb la participació del grup gallec Ailá.

Ailá és el grup guanyador del Premi Martín Codax de la Música 2023, en la categoria de música tradicional, grup seleccionat per representar Galícia al WOMEX 2023, la fira més gran de les indústries musicals a escala mundial que es va celebrar a la Corunya el mes d’octubre i una de les propostes representants de Galícia al festival Interceltique de Lorient 2023.

Ailá surt de les màgiques “foliades” a la casa de Crechas. Una proposta inspirada en el respecte a la tradició i a la música patrimonial gallega però amb una visió sense fronteres, mesclada amb aromes, ritmes i colors d’altres llocs i d’altres cultures, oberta al món sense complexos, i sobretot amb la il·lusió i la curiositat de tot aquell que estima el que fa. Ailá és un dels representants més nous del tradi, un gènere que excedeix allò musical i en el qual la dansa i la música passen a convertir-se en una manera d’entendre la vida i d’ubicar-se al món.

Presenta el seu treball Sansolimón amb un repertori pensat per cantar i ballar amb una música que ens ofereix protecció contra un món cada cop més individualista i homogeni.

Ángela Carou: veu i percussió
Manuele Pardo: veu, percussió i gaita
Nikolay Velikov: violí
Xan Pampín: acordió i bombo

Programa:

Taller de dansa: de 18 a 20 h
Ball i concert: 22 h


Activitats Relacionades:

Go to Top