fbpx
MÚSICA

Grabu

Dissabte 4 de novembre de 2023, 20 h, Sala El Torín

Grabu

Grabu combina el jazz més pur amb tocs d’electrònica, recursos sintètics i música urbana per expressar el seu imaginari purament instrumental a través de cançons que viatgen a través de la improvisació.

Arnau Grabolosa (Grabu) és un músic i compositor olotí que, amb tan sols vint-i-un anys, ja té una llarga trajectòria en el món de la música.

Amb la publicació de Blast, Grabu vol deixar petjada amb la seva identitat sonora i establir un projecte fresc, intens i amb molta intencionalitat. En el primer any i mig de vida d’aquest treball ha passat pels festivals de referència de Catalunya com el Festival Strenes, la FiM de Vilaseca, el Festival Jardins de Pedralbes o el Festival Vallviva, el Varietats Autòctones, el 12è Cicle Jazz de l’Ametlla del Vallès o la Casa de Cultura de Girona.

Grabolosa torna a casa després d’un temps a presentar Blast i estrenarà en exclusiva noves peces del seu imaginari, que es mou entre el jazz, l’electrònica i la improvisació. Serà un concert amb molts convidats especials, els quals anirà anunciant pròximament.

Arnau Grabolosa es va donar a conèixer com a director del Festival Mússol, un festival solidari que recapta fons per a la investigació del càncer, on ja hi han passat més de vint-i-cinc artistes del panorama català i espanyol com Amaia, Núria Graham, Miki Núñez, Judit Neddermann, Sr.Chen o Vic Mirallas, entre moltes altres. També és músic d’altres bandes com Júlia Blum, Agnès Algueró o Edu Requejo, i combina les respectives gires amb els estudis superiors en producció i gestió al Taller de Músics.

Go to Top