fbpx
DANSA

Hippos

Zum-Zum Teatre / Quim Bigas

Dissabte 27 d'abril de 2019, 12 h, Plaça Major

Hippos

Hippos és un espectacle de dansa que parla dels estereotips, les aparences i la màscara. En un món on conviuen quotidianament els animals i les persones, ens acostem a uns hipopòtams que agafen el camí del mig. Són persones disfressades i mimetitzades en l’animal que porten al damunt? O bé són hipopòtams que es busquen dins els individus que hi posen el cos?

Acompanyem aquests hipopòtams en un recorregut que podria ser una faula, una metàfora, la reflexió preliminar per a una tesi doctoral sobre la humanitat i l’animalitat o bé, senzillament, una proposta per a tots els públics on trobar-nos i estar una mica més sols però alhora més acompanyats. En paraules de Quim Bigas: “Ser hippo és entendre que som animals perillosos si algú vol apropiar-se del que som. Ser hippo et demana que no et donis per suposada. Ser hippo és fer animalades. Ser hippo és ser múltiple. Anar-se sent. Ser hippo és revalorar la soledat amb companyia. Ser hippo implica deixar ser”.


Equip de creació: Quim Bigas, Ramon Molins / Direcció i coreografia: Quim Bigas / Intèrprets: 3 hipopòtams / Albert Garcia, Jordi Gilabert, Maria Mora, Miquel Rodríguez, Carla Tovias / Disseny i producció dels hipopòtams: Miguel Ángel Infante – Dulcie Best / Fotografia: Jordi Rulló, Núria Boleda, Zum-Zum Teatre / Il·lustració: Giselfust / Arranjaments vestuari: Olga Cuito / Comissariat i acompanyament: Margarida Troguet / Coordinació, logística i comunicació: Begonya Ferrer / Suport artístic i tecnològic: Joan Pena, Sergio Sisques / Construcció elements escenogràfics: Joan Ferrer (Juanito) / Assessors de mercats: Cia La Tal, Campi qui pugui / Administració: Pili Espada / Producció executiva: Txell Burgués / Producció: Zum-Zum Teatre

Go to Top