fbpx
TEATRE

Immunitat

Focus

Divendres 27 de gener de 2023, 20 h, Teatre Principal d’Olot

Immunitat

Una anàlisi i una crítica a la gestió política feta durant la pandèmia. Sis actors a l’escenari que representen sis perfils diferents afectats per la crisi de la COVID-19

Sis persones són convidades a participar en un mostreig demogràfic. Es busca millorar la gestió política en el cas de l’arribada de crisis futures. Aquestes persones han estat reunides en una sala, els han assignat una xifra i els han donat una capseta amb únicament dos polsadors: un de verd i un de vermell. La intel·ligència artificial els preguntarà com volen actuar en cada un dels casos que els plantegi i ells hauran de votar si hi estan a favor o en contra. Aparentment és molt senzill i fàcil de resoldre. Però hi ha un problema: totes les decisions s’han de prendre per unanimitat, tots han de votar el mateix.

La ràbia i la frustració aviat afloraran per posar en perill el sistema democràtic que els planteja la computadora. La pressió, la necessitat i els nervis posaran a prova les seves habilitats per fer-se entendre, per convèncer, per seduir o per comprendre els altres.


Autoria i direcció: Jordi Casanovas
U: Òscar Muñoz
Dos: Mercè Pons
Tres: Javier Beltrán
Quatre: Vicenta Ndongo
Cinc: Ann Perelló
Sis: Borja Espinosa
Lia: Carla Tovias
Escenografia i vestuari: Albert Pascual
Il·luminació: Sylvia Kuchinov
Espai sonor:  Enric Vinyeta
Caracterització: Anna Rosillo


Activitats Relacionades:

Go to Top