fbpx
MÚSICA

Isabel Vinardell & Isabelle Laurenbach

Diëresis

Dissabte 22 d'abril de 2023, 20 h, Sala El Torín

Isabel Vinardell & Isabelle Laurenbach

La veu i la dansa d’Isabel Vinardell i els sons de la guitarra i els cors d’Isabelle Laudenbach amb el flamenc com a base cap a sonoritats properes al bolero, la copla o els ritmes mediterranis

La dièresi és el signe que serveix per donar veu a la vocal muda a gairebé tots els idiomes del món. Un revulsiu que desperta, que crida, que destapa forces tòniques i que activa el cos cap a una versió més connectada de nosaltres mateixes. Dos punts minúsculs que tenen el poder de canviar el so de la lletra i, amb ella, el món.

Diëresis és el nou disc d’Isabel Vinardell i Isabelle Laudenbach. Una reflexió musical coral sobre l’expressió que aborda el recorregut que fem cap a mostrar-nos cada vegada més pròxims a la nostra essència.

Isabel Vinardell i Isabelle Laudenbach construeixen un repertori íntim a partir de l’experiència pròpia i de les propostes poètiques d’alguns dels autors més destacats de l’escena actual com Mireia Calafell, Héctor Arnau, Laura Tomàs o Dorothée Volut, que es van prestar a escriure un text inèdit que pogués recollir la seva expressió més lliure. Diëresis és també un homenatge a un dels grans alliberadors de la paraula: Paco Ibáñez.

 


Isabel Vinardell: veu, dansa i palmes
Isabelle Laurenbach: guitarra i cors
Eva Garcia: interpretació artística en llengua de signes

Go to Top