fbpx
CINEMA

IX edició del Vivim Muntanyes

Cinema i xerrades de muntanya

Divendres 1 de març de 2024, 19.15 h, Cines Olot

IX edició del Vivim Muntanyes

Arriba la IX edició del Vivim Mutanyes i podrem gaudir durant dos dies de cinema i xerrades de muntanya.

Programa:

1a SESSIÓ

19.15 h – Xerrada de Clàudia Galicia, esquiadora i ciclista amb un important palmarès, dos vegades campiona del món en esquí, quatre podis en campionats d’Europa i 20 medalles en proves de la Copa del Món. Ens parlarà de la seva experiència en el món de la competició i les seves modalitats.

21 h (tot seguit) – Sopar popular al cine mateix. 17 euros.

2a SESSIÓ

22 h – Projeccions:

Soulmountain. Jordi Mestres enregistra la seva música als seus cims preferits. So i música amb imatges espectaculars. En col·laboració amb el muntanyenc Jordi López i el guia i fotògraf Jordi Rulló.

Burning the flame, Peter Mortimer. Premi BBVA al Millor Film de Muntanya 2023. Ascensió en lliure d’Eternal Flame, l’emblemàtica via a la Torre Sense Nom (6.200 m), al Karakòrum pakistanès.

Pirates, Miquel Pérez, Miquel Vilaplana. Història del grup, d’una època i de l’escalada a Montserrat i altres zones de Catalunya i Aragó. També veurem el curt Capitell, de 15 minuts. Es tracta d’un nou projecte que estan preparant sobre arqueologia, escalada i història de Montserrat. Presentació a càrrec de Miquel Pérez.

Organitza: Vivim Muntanyes


Activitats Relacionades:

Go to Top