fbpx
MÚSICA

Jaume Vilaseca Trio & Friends

Jazznesis

Dissabte 27 de febrer de 2021, 20 h, Sala El Torín

Jaume Vilaseca Trio & Friends

LA MÚSICA DE GENESIS PORTADA AL JAZZ

Aquesta és la fi de la trilogia dedicada a la música de Genesis, arranjada pel pianista Jaume Vilaseca i interpretada pel seu trio i per alguns col·laboradors de l’escena jazzística catalana. Es completa, així, un projecte que va començar el 2008, que va continuar el 2015 (Jazznesis II) i que ara culmina amb un tercer volum que manté el compromís i la intensitat dels anteriors. El concepte es torna a situar en la idea que qualsevol repertori és vàlid per la improvisació i que un músic de jazz pot trobar l’espurna de la seva inspiració en un conjunt de peces més o menys insòlit.

El set list es basa de nou en composicions de “l’època Gabriel”, la més arriscada i creativa de la banda britànica, la que va de Trespass (1970) a The lamb lies down on Broadway (1975).

La forta implicació en els arranjaments, una interpretació acústica i purament jazzística, i la recuperació d’algunes joies encara no reinterpretades com “The Cinema Show” fan de Jazznesis III un epíleg en forma d’homenatge respectuós i alhora intrèpid de l’obra genesiana.

Jaume Vilaseca: piano i arranjaments
Dick Them: contrabaix
Ramón Díaz: bateria
Roger Mir: saxo alt, soprano i flauta travessera
Xavi Casellas: veus

 


Activitats Relacionades:

Go to Top