fbpx
TEATRE

Joana Brabo

Alone together

Divendres 25 de febrer de 2022, 21 h, Núria Social

Joana Brabo

Alone Together és una experiència poètica i sensorial sobre l’ansietat que s’amaga darrere del fum; el fum del tabac i el fum que ens envolta, una societat atrapada en el narcisisme, en les xarxes de les xarxes, en la impossibilitat de concentrar-se, una societat parcel·lada en els extrems combatent la seva pròpia ansietat.

Joana Brabo relatant, exposant, trencant, deixant anar, confessant, revelant, manifestant, expressant, trencant, articulant, proclamant, comptant, cantant i activant paisatges sonors des d’una petita taula d’operacions, Alone together -sols però junts- ens transporta a diferents llocs des de Nova York a Menorca passant per Barcelona o el Brasil sempre des del nostre imaginari personal.

Joana Brabo desvincula la paraula del format llibre convertint-la en joc, tant a nivell performàtic en diferents teatres, museus i festivals de poesia i art sonor, com a nivell gràfic exposant els seus poemes visuals i cal·ligrafies en tot tipus de suports. La seva obra visual ha estat exposada a Barcelona (Macba, Sala Beckett, Antic Teatre), Madrid, Menorca i São Paulo.

Ho organitza: Núria Social


Activitats Relacionades:

Go to Top